Gastenboek voorbeeld
 
Dit gastenboek is beveiligd met de antispamfilter van Akismet. De beste comment-spam filter op het web.
Gasten hoeven geen lastige Captcha-codes in te vullen als ze een bericht willen achterlaten.
 

Bericht schrijven >

 

Zoals benoemd heeft een Faketekst dezelfde functie als een Lorem Ipsum. Een faketekst is echter in ons geval een nederlandse tekst welke leesbaar is, doch echter nergens over gaat. Het wordt ook wel een dummytekst genoemd. Een faketekst of dummy tekst is afgeleid van de Lorum Ipsum en door de jaren heen ontstaan.

Jan - 13-05-2018 - 07:55

 

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Rene - 25-09-2015 - 09:39

 

In tegenstelling tot wat algemeen aangenomen wordt is Lorem Ipsum niet zomaar willekeurige tekst. het heeft zijn wortels in een stuk klassieke latijnse literatuur uit 45 v.Chr. en is dus meer dan 2000 jaar oud. Richard McClintock, een professor latijn aan de Hampden-Sydney College in Virginia, heeft van de meer obscure latijnse woorden, consectetur, uit een Lorem Ipsum passage opgezocht.

Petra - 13-05-2018 - 08:16

 

Lorem Ipsum (ook wel Faketekst of Dummytekst genoemd) is een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Tevens webdesigners makken hier vaak gebruik van. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting.

Anja - 25-09-2015 - 09:37

 

Most Golden Retrievers are good swimmers. Many Goldens love the water so much that they will get their face wet no matter where they are. If you live near the beach, your Golden will be a happy camper.

Mandy - 11-04-2015 - 13:07


Bericht schrijven >